1 Anmeldelser SKU: e21525

KVKA 8" Note C/D/E/F/G/A/B Chakra Rainbow Matteret Kvarts Krystal Syngende Skål For meditation

På lager


Pls Bemærk

1.Fordi forskellige land told regel er forskellige.den Cutom Told, der Opkræves af lokale Brugerdefinerede,sælger ikke foretager told, det er betalt af køber. 2. Vi kan tilbyde krystal syngende skål størrelse fra 6inch at 24inch, og alle tone i C D E F G A B ,hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte mig, jeg vil gerne citere dig asap.

Om Crystal Syngende Skål

Kvarts krystal syngende skål, produceret af høj ren kvarts krystal, det er et fremragende værktøj. -Crystal syngende skål er lavet af 99.998% ren krystal - Smuk, Klar, Dyb, Fantastiske og Rige Vibrerende Resonans med magt til meditation. - Perfekt Gave Til Meditation,Bøn,Yoga,Afslapning. - Crystal syngende skål er valgt én efter én, før de forlader fabrikken.vi kan garantere, at du vil være tilfreds med vores krystal syngende skål

Om Chakra

-Note C: Den energi af Muladhara giver os mulighed for at udnytte mod, opfindsomhed og vilje til at leve i forsøger gange.Det forbinder os med den åndelige energier af vores forfædre, deres udfordringer og deres triumfer. -D:Det andet chakra er centrum for den følelse, følelser, nydelse, sanselighed, nærhed og forbindelse. -Note E:Den gave, som dette chakra er sensing din personlige magt, at være sikker, ansvarlig og pålidelig. -Note F:Det er den på midten af din dybt obligationer med andre mennesker, din følelse af omsorg og medfølelse, din følelse af selv-kærlighed, næstekærlighed, gavmildhed, venlighed og respekt. -Note G:Den gave, som dette chakra er at acceptere din originalitet, udtrykke dit autentiske stemme og tale din sandhed. -Bemærk:illusion og til at få adgang til dybere sandheder - at se ud over sindet, ud over ordene. -Note B:Der er ingen intellektuel kende på niveau med syvende chakra, men der er ro, glæde og dyb fred om livet.

Hvordan At Spille

1.man bør finde de 3 sider af skålen , og i en opretstående position, 2.Brug en ruskind angriber eller gummihammer til forsigtigt at trykke på skålen overflade tæt på den flade top kant。 3.derefter "følg lyd omkring skålen"med de strejkende eller hammer,øge varigheden bemærk: Metoder til friktion punkter er fremad(med uret) og baglæns (mod uret)

kr203.15 kr322.47

Del

Cristal Singing Bowl Set, Chakra Sten, Crystal Sten Skåle, Nyhed Krystal Skål, Skål Synge, Skål Gong, Stor Krystal Skål, 7 Chakra, Krystal Skål, Rainbow Skål Hår.

Model-Nummer 8
Vægt (kg) 2.5
Navn 8 tommer Regnbuens farver Kvarts Krystal Syngende Skål
farve regnbuens farver
Diameter (cm) 20-30cm
Størrelse 8 tommer
Tone-Nummer 10
Oprindelse KN(Oprindelse)
chakra Chakra quartz singing bowl
Mærke KVKA
Bemærk CDEFGAB
Søg