2 Anmeldelser SKU: e21535

Differentieret Design En Linje Kjole Til Aften I 2020 Lilla Tyl Aften Kjole Sexet Foran Spilit Crystal Bælte Snøre Tilbage

På lager


Størrelse Chart

Vi sætter standard størrelse og plus size på følgende billede.Vælg venligst en korrekt størrelse til din kjole.Du kan sende en besked til os, hvis du ikke ved hvordan til at vælge en størrelse.Selvfølgelig, du kan efterlade din præcise målinger i den rækkefølge bemærk.Vi kan skræddersyet til dig.DET ER GRATIS GRATIS GRATIS.

Vis Billede

Alle de billeder, vi uploade på Ennovation.dk er den virkelige iamges.Vi kan gøre det samme tøj som billedet viste.Nogle gange er du bekymret for, kjole kvalitet.Fjerne din tvivl, vores fabrik har mere end 10 år til custom made weding og begivenheder kjoler.Vi er aldrig den bedste, men vi kan.

Ved ikke, hvordan til at måle din størrelse?

Vi sætter et fuldstændigt billede for at vise, hvordan til at måle din størrelse, til at lave en suitble kjole til yourslef.Bemærk at måle din nøjagtige størrelse i henhold til den folloing måde.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

kr2 338.25 kr3 597.33

Del

Street Vind Klip øreringe, Slangeprint Kvinders Sæt, Arbejdspladsen Dingle øreringe, Hunden Kids Bukser, Capris, Resort Bære Skulder Tasker, Stilfuldt Herretøj Hovedbeklædning, Besøge Art Museum Cardigan, Xiu Shen Xing Uld Blandinger, Søde Og Friske Strømper.

Med indbygget Bh Ja
Toget Sweep-Slæb
Lejlighed Formel Aften
De Faktiske Billeder Ja
Ærme Stil Ærmeløs
Mode Element Simpel
Stof Type Tyl
Mærke Abosbeet
Dekoration Differentieret
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Silhuet A-LINJE
Materiale Polyester
Halsudskæring Stropløs
Talje Naturlige
Kjoler Længde Gulv-Længde
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer 67147
Element Type Aften Kjoler
Søg