0 Anmeldelser SKU: e21590

DJ vægur Musik vinylplade vægur Moderne Design 3D-Væg Ur Ur Home Decor Bedste Gaver Til Rock N Fans

På lager


DJ Vinyl Væg Ur

Denne vintage stil væg ur er lavet af en original vinyl musik rekord med Led komponent.Denne kreative håndlavede kunst er en perfekt Jul, Jubilæum, Fødselsdag, Valentinsdag-eller en bryllupsgave.Vi kan også skræddersy enhver personlig design for dig, hvis du har brug for et skræddersyet design eller for bulk ordrer, forespørgsler, bedes du kontakte os.

Du vil blive givet en 16 Taster LED Fjernbetjeningen (se nedenfor) for at tilpasse farver af LED-vinyl lys.Med den fjernbetjening, du vil have en bred vifte af lyse indstilling, der omfatter for at tænde eller slukke lys, pause eller play, svagt eller ændre hastigheden af lys og også til at skabe regnbue af farver.

Fjernbetjeningen kræver et CR2025 batteri (medfølger ikke) til at fungere.Også den energieffektive LED-lys har en langvarig levetid på mere end 50.000 timer.Det er perfekt til en væg dekoration og også god som gave.

Bemærk venligst: 5V DC Adapter, vil blive sendt, i henhold til din leveringsadresse.

kr122.66 kr170.36

Del

2d-vægur, Design Hjem, Uret Indretning Væggen, Ur Vægur Moderne Design, Stort Vægur Station, Ur-projektet, Dj Ur, Rock-shirt, Akvarel Moderne Design, Ur Væggen.

Mærke Den Nørdede Dage
Skærm Type Nål
Form Enkelt Ansigt
Stil Amerikansk Stil
Model-Nummer GIT-1730
mønster abstract
Materiale LP Rekord
Længde 300mm
Diameter 30cm
Relevant Placering Stue
Motivity Type KVARTS
Type Vægure
Vægur Type 2mm
Funktion Antik Stil
Krop Materiale LP Rekord
Kombination Adskiller
Søg