0 Anmeldelser SKU: e22030

Skinnende Ønsker Halskæde & Vedhæng Kvinde Mode Smykker At Gøre Sterling Sølv Smykker Halskæder Til Kvinde Party

På lager


Velkommen til vores butik ,er din ultimative shopping destination f eller autentisk sølv charms, armbånd, og murano glas perler.Alle perler er individuelt håndlavede med autentisk massiv 925 sterling sølv, perler har 925 stempel på hver perle 925 Sterling sølv er en legering af sølv, der indeholder 92.5% udtrykt i masse af sølv og 7.5% af massen af andre metaller, som regel kobber.Denne smukke charme, er støbt i solid .925 sterling sølv.Den er kompatibel med Pandor, Trolde, Chamilia, Bianco, og andre smykker, og udskiftelige med Pandor charms / perler!Lavet af Sterling sølv, der er perfekt gave til enhver lejlighed.Dette kun for en-perle -, kæde medfølger ikke.

Produkt : Materiale : Ægte 925 Sterling Silve Brug:Særlige DIY-Halskæde

Betaling Der mange former for betaling, du kan vælge på Ennovation.dk.Vi foreslår, at ESCROW,og ved betaling med kreditkort, er også sikkert for os begge,fordi der vil være en noraml procedure,om 24 timer for Ennovation.dk at bekræfte, at dine kreditkortoplysninger,i løbet af denne tid,for sikkerheden på begge sider,er vi ikke lov til at skibet,og elementer vil blive leveret inden for 1-2 dage, når Ennovation.dk bekræftet betalingen oplysninger.Forsendelse Politik 1)elementer vil blive sendt ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betalingen. 2)De elementer, der kan nå 12-21 hverdage. 3)Hvis du ikke modtager de varer,bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.Tilbagevendende Politik 1), Hvis man har brug for at returnere til erstatning eller fuld refundering ,bedes du kontakte os. 2)Genstande, der skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres. 3)varen kan returneres inden for 15 dage efter modtagelsen. 4)De tilbagevendende gebyr, der ydes af køber.Feedback 1)Vi vil gøre alt for at gøre din shopping de mest behageligt og vidunderligt! 2)Bedes du kontakte os, inden de forlader en negativ feedback, hvilket giver os en chance for at løse problemet. 3)Når du forlader positiv feedback til os, vi vil vende tilbage til dig med det samme.Kontakt Os, Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til mig, vil vi svare inden for 24 timer.Vær venlig ikke at efterlade neutral eller negativ feedback som en måde at kommunikere på.

kr120.04 kr173.95

Del

Kærlighedslegetøj Dildo Kvinder, Jean Teenager Kvinde, Kærlig Papir I A4-diy, Happy Hooker Tatoveringer, Loveseat Sofa Metal, Læder Tegnebog Månen, Mx110 Grafikkort, Elsker Youtube-shirt, Elskere Romantisk Skær.

Stil Classic
Metaller Type SØLV
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Vigtigste Sten Zircon
Mærke Vhand
Kæde Type Kæde
Iført Lejlighed Jul, Valentine ' s day, Fødselsdag, Bryllup
Lejlighed Bryllup
Form\mønster GEOMETRISKE
Metal Stempel 925 Sterling
Materiale 100% 925 Sterling Sølv
Certifikat Type GDTC
Side Sten INGEN
Halskæde & Vedhæng Ja
Køn Unisex
Længde 45cm
Brug DIY-særlige gaver til Mor, Kone, Børn, Kæreste,venner
Element Type Halskæder
farve Forgyldt
Model-Nummer FLN102-45
Bøde eller Mode Fint
Søg