0 Anmeldelser SKU: e396

El-Varme Mund Varmere Massageapparat Opvarmet Pude, Tæppe Vaskbar Brænder Fodpleje Varme Pad Vinter Fødder Varmere Sko

På lager


USB-El-Varme Mund Varmere Massageapparat Opvarmet Comfort Fleece Ruskind Pude Vaskes Opvarmer Kontrol Indstillinger Varmere

Funktion:

1. Høj temperatur, mindre varme, medium varme op til 45 ° C.

2. Sikkerhed og miljøbeskyttelse, der er egnet til det daglige liv om vinteren eller kolde hænder og fødder.

3. 5V sikkerhed spænding, 10W ± 1 W power.

4. Aftagelig og vaskbar design, el-radiator kan adskilles.

5. Høj kvalitet snefnug stof, låst inde i varmen, og blødere.

Specifikation:

Produkt størrelse: 17 * 15.5 * 7cm/6.69*6.1*2.75"

Størrelsen af el-radiator: 21 * 21cm/8.26*8.26"

Materiale: snefnug + kredsløb

Grænseflade: USB

Farve: Grå, Pink

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Pakker:

1 X El-Varmere Fod

1. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Emner

vil blive afsendt inden for 3-7 hverdage efter, at kunderne betaler for.Fordi vi har tusindvis af for dagligdags.Vi er nødt til at arrangere en forsendelse man for med en ordre.Vi vil sende varer til dig, ASAP.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

3. Det tager normalt omkring 20-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere).I mellemtiden,kan du vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

4. Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negative Feeback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

1. Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det,bedes du sende det tilbage inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld penge,upone modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

4. Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du contactus den virkelige fotos af emner, og vi vil refundere dig pengene.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din tilfredshed er vores første prioritet!

Jeg f du modtage ordre, og det er i god stand,vil vi derfor være taknemmelige, hvis du ville forlade 5-Stjerner Positiv Feedback for transaktionen.

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-Stjerne til 3 Stjerner Feedback,vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.

kr39.97 kr95.16

Del

Hvid Opvarmet Tæppe, Neuropati Relief, Top Jakke Opvarmet, Elektrisk Fod-massageapparat, Kop Varmer, Stol Varme Måtten, Fod Varmere, Fod Varmelegeme, Arm Varmere, Heat Pad.

Mærke alloet
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale snowflake + kredsløb
Anvendelse 10㎡
Antallet af Hastighed Indstillinger INGEN
Model-Nummer /
Spænding 5V
Funktion Overophedning beskyttelse
Interface Type USB
Certificering INGEN
Installation Fritstående
Størrelsen af El-Radiator 21 * 21cm/8.26*8.26"
Bruger Stue
produkt størrelse 17 * 15.5 * 7cm/6.69*6.1*2.75
El-Radiator Type El-Membran Type
farve Grå, Pink
Magt 800W
Søg