3 Anmeldelser SKU: e5318

ILIFE A7 Robot Støvsuger Vakuum Smart APP-Fjernbetjening til Hårdt Gulv og Tyndt Tæppe Automatisk Genopladning, Slank Krop

På lager


Før du bestiller, kan du læse:

1, Du skal gennemføre første og sidste navn af mindst to ord.En fuld første og sidste navn er behov for det.For kunder i Saudi-Arabien, bør du give en adresse på engelsk, når du placerer en ordre. 2, skal Du udfylde de relevante postnummer og by navne inden du afgiver ordren.Postnummer skal svare til navnet i byen. 3, For nogle lande, der har brug for UK og AU-stik, kan du efterlade en besked i orden, så sender vi stik, du har brug for du 4, Som alle andre lignende robotter, robot støvsugeren ikke virker på det sorte gulv, Hvis dit tæppe er store områder af sort, vil det være taktfuldt godkendt til at være en hindring, og undgå dette område, fordi det mener, at det er en afgrund.Tilsæt ikke andre væsker end rent vand til tanken. 5, Om EU-land, kan vi sende dig fra ES eller PL.Der er ingen grund til at betale skat. 6, Israel ' s oversøiske lager er beliggende i Cypern, og den Israelske købere kan være nødvendigt takster. 7, robotten er designet med dobbelt anti-kollision, infrarød detektering og forreste kofanger.Vægge og møbler er mørk, mørk farve absorberer infrarødt lys, infrarødt lys er ikke anerkendt, og vil afhænge af den frontal kollision sensor. 8, på Grund af fortoldning spørgsmål, vi i øjeblikket kan ikke sende til de Kanariske Øer og andre-øen, øen med et postnummer, 35, 38, 52, 52, skal du ikke gøre det for.Men hvis du har venner i andre byer, Kan du bede dem om at købe det for dig. 9, For eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at komme til os, vi er altid her.

kr1 508.84 kr2 433.59

Del

Xiaomi Dreame T20, Hjem Smart, Roomba, Robot Legetøj, Rengøring Af Robot Støvsuger, Mijia, Vacuum Cleaner, Tæppe I Soveværelset, Robotock, Roborock S6.

Filter Høj effektivitet filter + filter bomuld + nylon mesh
Støv Max Kapacitet (L) 0,5 L
Størrelse(mm) 330*330*80
Type Cyclone
APP control Ja
Spænding (V) 14,4 V
Funktion SWEEP
Batteriets Levetid 2 timer
Ledning, Længde (m) 2m
Turbo Brush Ja
LCD - Ja
Certificering ce
Hjælp Område Omkring 120 - 150 kvadratmeter
Særlige Sugemundstykke Rensebørste
Produkt Type Robot Støvsugere
Filter Type Andre
Effekt (W) 22W
Fjernbetjening Ja
ILIFE Model A7
Oprindelse KN(Oprindelse)
Arbejdstid om 120min
Støv Kasse 600ml
Støv Opbevaring Type Støv Kasse
Mærke ILIFE
Timing Reservation Ja
Størrelse 330mm*320 mm*76 mm
Installation robot
Rengøring Rute Planlagte Type
Taske Eller Poseløs Poseløs
Model-Nummer A7
Søg