3 Anmeldelser SKU: e557

ATTINY85-20SU ATTINY85-20 SOP-8 50stk/masse Gratis fragt

På lager


Vi tilstræber at opnå 5 stjerner rating for hver eneste transaktion.

1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkter, hvis de elementer, du har modtaget , og hvis varen var beskadiget, bedes du straks kontakte os.send billedet til os, at vi kan kontrollere og give dig den bedste løsning .

2. Vi kun garantere Levering i tiden, men vi kunne ikke styre hurtig leveringstid.Vores relaterede salg person vil være ansvarlig for at sende AWB til de leverede varer, i det næste arbejdsdag.du kan kontrollere AWB på den hjemmeside, som vi sender til dig.For AWB du kan også ringe til den lokale afdeling af den udtrykkelige virksomheden i din virksomhed.

Feedback

1.- Som din feedback er meget vigtig for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.husk at give os fem stjerner, som vores belønning!

2.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback, vi kan give dig den bedste løsning, Vi vil service til dig satisfactio

kr362.01 kr425.90

Del

Kit Protoboard, Attiny85 20pu, Attiny44a 10stk, Attiny85, Attiny2313, Bærbare Elektroniske Komponenter, Attiny85 Sop8, Attiny2313a, Cdip, Digispark.

Type Integrerede Kredsløb
Model-Nummer ATTINY85-20SU
tilstand Ny
Anvendelse Elektroniske Komponenter
Mærke Fengyidz
Oprindelse KN(Oprindelse)
Søg