2 Anmeldelser SKU: e6554

1,2 m Stort Badekar Voksne Børn er Sammenklappelige Badekar Massage Voksen Bad Tønde Dampende produkter med Dobbelt anvendelse, babybadekar Hjemme-Spa-Sauna Hjem

På lager


Beskrivelse:

1. Nem at installere, let at opbevare, let at dræne efter badning.Dette kar, og sæt indeholder 12 beslag, 1 vandinjektion pude, 1 afløbsventil, 1 opbevaringspose, 1 afløbsrør, 10 badekar taske, 1 ryglæn, og 1 isolering dække.

2. Det kræver ikke et oppusteligt badekar og lettere at installere.Efter at have modtaget de varer, de 6 parenteser er blevet installeret, behøver du kun at installere special-formede beslag.

3. De sammenklappelige badekar er mere praktisk til opbevaring.Karret er kun 4 kg, som er let at flytte, og kan bruges i forskellige scener, såsom udendørs.

4. Den moderat prissat badekar er egnet til alle årstider, varmt bad i vinteren og køligt bad i sommer.Størrelsen af den dobbelt sammenklappelige badekar er større end den traditionelle runde badekar.Det er et badekar, der er mere egnet til badning, og du kan gå i bad med din familie.

5. Med badekar dække, kan det styrke varme bevarelse, spar damp, og kan opnå bedre til desinfektion af effekt.Det er mere velegnet til skønhed spa-badekar.

Funktioner:

1. Spanden er lavet af tyk plast, blød, sammenfoldelig, holdbare og velisoleret.Børn har brug for at blive opvejet af voksne, når de bruger.

2. Nem at installere, let at opbevare, let at dræne efter badning.

3. Den nye badekar har en lille lugt, som vil gradvist forsvinde, når de placeres i luften for en periode.

4. En moderat prissat badekar er egnet til alle årstider, varmt bad i vinteren og køligt bad i sommer.

Specifikation:

Materiale: PVC, fersken hud komposit

Størrelse: 120*55*50cm/47.24*21.65*19.69 tommer

Packing Liste:

Beslag*12

Indsprøjtning Af Vand Pude*1

Dræn Ventil*1

Opbevaringspose*1

Afløbsrør*1

Badekar Taske*10

Ryglæn*1

Isolering Cover*1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Forsendelse address4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

kr498.24 kr790.90

Del

øko, Sauna Steam, Værelses Sauna, Varm Spa, Voksen Pool Badekar, Tønde Vin, Sauna, Badekar Fold, Spædbarn Oppusteligt Badekar, Badekar.

Aldersgruppe Voksne
Model-Nummer Sammenklappelige badekar sæt
DÆKNING Without Lid
Materiale Andre
Produkt Oppusteligt Badekar
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Øko-Venligt
Søg