2 Anmeldelser SKU: e69719

Damascus Knive Kokkens Kniv Japansk køkkenkniv Damaskus VG10 67 Lag Rustfrit Stål Knive Ultra Skarpe Micarta Håndtag

På lager


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Funktioner:

1. 8 til 12 grader banebrydende per side rockwell hårdhed s .60-62.skarp og let

2. Kernen er lavet af Japansk VG10 køkken stål, Dette er en ekstrem kniv lavet af guld standard kniv stål .der er berømt for sin kant fastholdelse og hårdhed .Tilstedeværelsen af kobolt i vores stål sammensætning er et tegn på, af fremragende kvalitet

3. Hårdhed og sejhed sameksisterer i vores Japansk VG10 rustfrit stål.hvilket betyder, skarphed og funktion af behovet for slibning eksistere side om side.

4. Vores 8-tommer professionel kok kniv er en god all-rounder, der er velegnet til dicing løg, skalotteløg hakkes, hakke urter, knust hvidløg, udskæring af kød og neddeling kål.

Høj kvalitet materiale: kernen er lavet af VG10, den Japanske Super Rustfrit Stål.beklædt med 67 lag af 440C rustfrit stål skaber en unik og smuk Damaskus mønster på hver vinge.Resultatet er en fantastisk DAMASKUS stål klinge, der kombinerer ELEGANCE og HØJ YDEEVNE.

Ingen skarphed, klipning.Urtra skarpe og rustfri: vi ved alle, at der hårdhed og sejhed er 2 funktioner, som normalt ikke kan eksistere side om side i én ting .Men Japansk VG10 rustfrit stål er en undtagelse .For at udøve ekstrem skærende følelse og praktisk kniv hjælp.VG 10 rustfrit stål kom til verden.Hårdhed op til 60, betyder det, urtra skarp, og ingen skarphed.Ruhed har ingen klipning og rustfri

STÆRKE og HOLDBARE MICARTA HÅNDTAG : Micarta er fugt-resistent, holdbar og af høj styrke, mild og behagelig .Den ergonomisk kniv håndtag er blevet formet gennem omfattende test for at sikre et sikkert greb med lidt træthed.

Brugervenlig: kokkens kniv er let, og godt afbalanceret , så du vil ikke føle sig kørt ned.Det har en god ergonomi, der reducerer chancen for at opleve en ømhed og kramper på fingeren efter brug.Dens riflet kant minimerer muligheden for fødevarer klistrer til bladet.

vi har forbedret logoet for denne Damascus kniv, nu er det officielt omdøbt AKATOUKI fra ITAMAE.Bortset fra logo, alt er det samme.Nedenstående 2 billeder er effekten billeder af ture Damascus kniv og falsk efter at være blevet skærpet af slibesten.Mønsteret på venstre ikke er påvirket af den skarphed, men mønsteret til højre er forsvundet efter slibning.Hvis du giver os et certifikat, der beviser vores damascus kniv er falske, vi refundere dig 10 gange penge du har betalt for.og vi er frie til at give alle de certifikat af denne damascus kniv Der er mange mønstre af damascus kniv, og vores damascus kniv er flow sand mønster.Hvordan at skelne mellem ægte damascus kniv fra falske laser damascus kniv i en let og enkel måde 1. du kan købe NR.300 sand papir til at slette blade overflade.det mønster vil ikke påvirket, men den falske mønster vil blive udvisket. 2. du kan teste bladet hårdhed.hårdheden af falske damascus kniv vil være under 58. vores kniv hårdhed er over 60. 3. du kan bruge slibesten til skarpe klinge.den damscus mønster er der altid.Hvis det er laser mønster, mønsteret vil være væk ved at skærpe 4. vores photes er originale foto.gøre en test, du kan se, er der ingen pixel forskel i pic.

kr124.06 kr248.12

Del

Knive, Damaskus Stål Knif, Kokkens Kniv, Messing Kniv, Køkkenkniv, Køkken Knive, Kok Jakke, Kniv Xinzuo, 30cm Kniv, Sushi Sæt.

Type Knive
Funktion Køkken kokkens kniv
Emballage Damascus Kniv
Mærke MYVIT
Kniv Type Kokkens kniv eller en Santoku kniv eller kniv
Certificering CIQ
Bladmateriale Japansk VG10 rustfrit stål
Materiale Rustfrit Stål
Oprindelse KN(Oprindelse)
Søg