1 Anmeldelser SKU: e746

Twinso XXS XS Talje Træner Termisk PU Sølv Shapewear Kvinder Vægttab Bælte 9 Stål Knogler Corset Neopren Sauna Organ Tilnærmede

På lager


Funktioner

HØJ KVALITET MATERIALE, -- Uden : Neopren Latex + Spandex, Indvendigt : PU Sølv Belagt.

PRODUCERE MERE SVED -- Dette Bælte kan bevare kropsvarme og stimulere sved under træning.Det er lavet af neopren, OPGRADERET 3MM , det er specielt lavet til træning øvelse, som kan gøre dig sved 3 gange mere som aldrig før, og hjælpe med at samkopiere din maven, mister tommer og smelte fedt væk!

MISTE DIN VÆGT -- Dette bælte forøger termisk aktivitet i mave, talje, ryg og resten af den øverste del af kroppen og stimulerer svedtendens, fremskynde fedtforbrænding proces til at forme og reducere talje, mave og arm.

TRENDY & MODE DESIGN -- Komfortabel, let elastisk neopren latex stof og bevæger sig med kroppen, mens de udfører en aktivitet.Det ser godt ud og passer med en kombination af træning bukser.

Specifikationer

Køn: Kvinder

Farve: Sort -- Sølv

Materiale: Foran : Neopren Latex + Spandex, Indvendigt : PU Sølv Belagt.

Størrelse: XXS , XS, S, M , L , XL , XXL , XXXL

Vægt: 350g

Package List

1 * Kvinder Neopren Latex bælte i taljen .

Størrelsen Guider

hvis du ikke kan vælge den størrelse , skal du kontakte sælgeren , kan vi rådgive størrelse passer til dig , tak !

Produkt Billeder

Varm Tip

1. Kan du gøre drop shipping?

vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os.Men du bør lade os en note, at Du ikke omfatter indtægter.Dette er for Drop Shipping!og så vil vi i henhold til din anmodning om at sende pakken.

2. Hvordan kan spore min pakke?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en ( Kopieret til browseren for at åbne ).

3. Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?

Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, bedes du kontakte os først ,så vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så din pakke bliver beskyttet ved Ennovation.dk

Betaling

1.Vi accepterer Paypal, Spærrede, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney, bankoverførsel, kreditkort og enhver kan du betale på Ennovation.dk.

2. Spærrede er det bedste, sikre betaling for dig.

3.Dette er betaling hjælp : http://help.Ennovation.dk/categories_Payment.html.(Kopieret til browseren for at åbne)

4. Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende betaling, er du velkommen til at kontakte os.

Forsendelse

1. Vi vil sende varer inden for 3-5 dage, når systemet bekræfter købere betaling.

2. Vi vil refundere køberne, hvis købere returnere varer inden for 15 dage efter købere modtagelse af varer af enhver årsag.Men køberne skal bære den tilbage shipping fragt og sørg for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

3. Varer sendes med Ennovation.dk Standard Shipping, Kina Post, der er Registreret luftpost, ePacket, nå ud til de fleste lande inden for 15 til 35 arbejdsdage.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 60 dage.

4. Hvis du ønsker at få varen hurtigere, bedes du kontakte os for at betale ekstra fragt, vi kan tilbyde dig følgende hurtigere og billigere forsendelse måder: DHL, EMS, Fedex.Via disse måder, du kan få posten inden for 5-7 hverdage.

Venligst bemærk: på Grund af customes og vejr, måske nogle gange vil det forsinke et stykke tid, men vi vil forlænge leveringstiden for dig, så vent nogle mere tid tålmodigt.

Tilbagebetaling & Retur

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Ennovation.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om Garanti

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Ennovation.dk!

Om Anmeldelse

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!

Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr91.20 kr151.99

Del

Korsett, 6xl Kvinder, Facial Damper, Pd46av1, Sauna Passer Sved, Bad Sauna, U-trænere, Shaper, Top Women, Talje Træner Sa.

Dekoration INGEN
Model-Nummer YD014
Materiale Neopren
Tykkelse STANDARD
Sjofelt Billede No
Shapewear Talje Cinchers
Element Navn kvinder slankning Taljen Træner Organ Shaperen Moeling Bælte i neopren strop
Emne Materiale PU Sølv Forgyldt,Neprene latex,Spandex,super blød elastisk åndbart
Stof Type Klædes
Item passer til Lejligheden kvinders sport, træning, fitness, løb, cykling klatre,punktafgifter,boksning
Element Farve sort,PU sølv belagt .neopren latex sauna termisk organ Shaperen
Seksuelt Suggestive No
Item Størrelse XXS,XS,S,M,L,XL,2XL,3XL (Lille,mellem,Stor,Plus Size)
Vare egnet til folk kvindelige kvinde, Sport, Fitness, Varm Sved talje træner bælte Tank Tops
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn KVINDER
cinta modeladora fajas reductoras y modeladoras,podkoszulka damska,cinta modeladora
Kontrol Niveau Medium
Mærke 2Twinso
Element Type Tøj & Tilbehør-Beklædning til Kvinder-Intime-Shaper
Item Funktion Varmt Termisk,Sauna for at Svede,fedtforbrænding,mave kontrol,vægttab,slankekur
Søg