2 Anmeldelser SKU: e766

2021 Nye Tyl Perler One-lag brudesløret 1,5 Meter Brude Slør Af Bride Fashion Bryllup Tilbehør

På lager


1.Den størrelse og farve er meget vigtigt, at den kjole,så når du vælger den farve og størrelse,de kan vælge som vores farve-chart og størrelse chart,becase størrelsen måske en tændt anderledes med dit land.

2.Hvis du har brug for en brugerdefineret størrelse,kan du efterlade en besked til os, omkring din detaljerede størrelse bust___,talje___,hofter___,hult til gulvet med sko___tommer eller cm og mål, da vores mål for undervisningen.

3. Brasilianske venner, vær opmærksom på: du skal forlade din CPF på din ordre.Tak for dit samarbejde.

4.Hvis du har brug for denne kjole hurtigst muligt,kan du ikke vælge, hurtig forsendelse eller kontakt med os.

1. Nogle gange vil der være SKAT fra din told.Det er relateret til dit lands nationale politik.Sælger kan ikke kontrollere.Tak for din forståelse. 2. Vi kun sende til dit bekræftet adresse.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber, P. O. Kasser og militære adresser (apo, FPO) ikke kan leveres. 3. Normalt er vores produktion er inden for 10-15 dage(ikke kæmpe for), normalt afsendt af Aliexress standard shipping måde.Leveringstid: 15-30 arbejdsdage til større omgivelser, ikke fjerntliggende lande.Hvis du har brug for, at det haster, bedes du kontakte os for at skibet ved hurtig forsendelse(som DHL,Fedex...), men du skal betale ekstra.ellers vil vi insistere på, forsendelse af Ennovation.dk standard shipping.

1. Hvis vi sender en forkert stil eller den forkerte farve, vi kunne refundere dig penge eller udskibe.

2. Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb, så kontakt os på første gang, i det mindste i 7 dage fra den dato, der er indsendt.Vi kan også acceptere din returnering.Kurer service fragt skal betales af køber.

3. Hvis varer, der er beskadiget i transit, så læs al dokumentation og emballage og kontakte os inden for 7 dage fra modtagelsen for afkast instruktioner.

kr36.44 kr91.08

Del

øre-pearl, Sort Slør Bryllup, Wed Slør, Sløret, Bryllup Slør Lang Kort, Fleurs, Mavedans Silke Slør, Bridal Veil, Bridal Lange Slør, Kappe Bryllup.

farve Hvid,Elfenben
Technics Beaded
Køn KVINDER
Element Type Brude Slør
Mærke weilinsha
Type Cathedral Slør
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Polyester
Kvalitet høj
Slør Kant Stil Skåret Kant
Navn På Afdeling Voksen
Slør Lag Man-Lag
Forsendelse Hurtigt
Søg