1 Anmeldelser SKU: e784

1/2/3/4 Seaters Simple Geometriske Plaid Elastisk Sofa Couch Covers til stuen Hjem Indre Kærlighed Sædet Sofa Beskyttelse Cover

På lager


Egenskaber:

1. Valgt af kvalitet stof, sofa og komfortable, og høj elastisk, åndbart, slidstærkt 2. Det er lavet af et elastisk materiale, passer perfekt på de fleste sofaer 3. Dye-teknologi med miljøvenlig, sund og reaktiv mønstre , der ikke falmer let 4. Let at installere og dele, bare dække sofaen og indsæt skum barer i sofaen plads, slå din gamle sofa ind i en ny en i et par minutter. 5. Beskytte din sofa fra pletter, dyrehår, skader og støv 6. Fås i 4 størrelser, mange valgfrie farver 7. Velegnet for derhjemme, hotel og kontor og eventuelle nødvendige sofa sted

Detaljer

Materiale: 92% Bomuld + 8% Spandex Mønster:ternet Stil: moderne Farve: som billedet viser Størrelse: Enkelt sæde dækning: egnet til 90-140cm sofaer To-sædet sofa dækning: egnet til 145-185 cm sofa Tre-personers sofa dækning: egnet til 190-230 cm sofa Fire-sædet sofa dækning: egnet til 235-300 cm sofa Gældende sofa: uden armlæn sofa, sofa med armlæn, L-formet sofa, Mide snit sofa din sofa med armlæn og vælge den ønskede størrelse.Hvis du ikke MÅLER det, den sofa dækning vil være mindre end din sofa.Pakken indeholder: 1 sofa cove

Den forbliver på plads:

Hvis din sofa er type L eller hjørne kombineret med 2 separate stykker, er du nødt til at bestille 2 stk.For at stoppe det!Denne sofa dækning, der er gældende for den sofa, som har en dyb plads mellem ryglæn, sæde og armlæn.Den lille klud strip, du bruger til at holde dem på plads, skubbe dem ned, og i henhold til, hvad du kan, vil forblive på plads.

For at beskytte:

Denne grundlæggende beskyttende cover beskytter dine møbler fra spild, pletter, slid og ælde for at forhindre krølning.Den er ideel til huse med kæledyr eller til nogen på udkig efter en økonomisk løsning til møbler beskyttelse.Og vippe din stue og udskrive dine gæster med mindre penge.Let og nem vedligeholdelse: nemt at sætte op og samle op; maskinvask koldt, må ikke bleges, tørretumbles lav, må ikke stryges, installation trin er vist ved at se billedet.

Husk:

Den side med tag røven.Der er nogle skum peices eller du kan gøre noget som håndklæder til at hjælpe med at placere låget på den sofa, for at sikre, at vores cover bedre passer til din sofa, skal du kontrollere, at der er huller (huller) på bagsiden og to arme til at sætte skum strimmel i, Så det kan holde hjørner og form den dækning, også vores dækning vil passe bedre til en normal sofa.

Bemærkninger:

1. Konvertering: 1cm = 0.39 tommer, 1inch = 2.54 cm.Det giver mulighed for manuel måling fejl på 1 til 3 cm. 2. Da forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer, at mønsteret er det samme, som vist på billederne. 3. På grund af lange afstande transport problem, produktet bøjer lidt, måske ikke som hjemme som på billedet, men den dosering, der ikke påvirker kvaliteten og brugen af produktet. 4. Hvis du har nogen spørgsmål, før budgivning eller efter køb, bedes du kontakte os.

kr33.16 kr55.31

Del

Bed Plaid, Haven Swing Træ -, Plaid På Sofa, Plaid-gulvtæppe, Blød Pude, Sofaen Protector, Hjørne Sofa Slipcover, Stol Geometri, Indretning Hjem, Mozart.

Produktion Sofa Dækning
Mønster Type Plaid
4 seaters 235-300cm/92-118inch
Sæson Forår,Sommer,Efterår,Vinter
Størrelse 1/2/3/4 seaters
Materiale 100% Polyester
Brug Anvendelsesområde Hjem, stue, Resistente Møbler
Gældende Sofa Tre-personers Sofa
Model-Nummer KWW0211-KWW0217
farve Som billederne viser,
Velegnet sofa type Enkelt/Kærlighed sæde/ingen armlæn/L-style-gulvtæppe
mønster TRYKT
Stil Moderne
1 Pladser 90-140 cm/35-55inch
3 seaters 190-230cm/75-90tommer
package indgaa 1pc sofa cover/1 par pudebetræk
2 seaters 145-185 cm/57-72inch
Vægt 600-1100g
Søg