2 Anmeldelser SKU: e813

Solid Søde Kirsebær Beret Kvinder Baskiske Franske Kunstner Uld Beret Strække Daske Cap Top Hat Efterår Og Vinter Huer Beret Hat

På lager


Kvinder Strikker Gave Til Hende

100 % uld Hue, strikket og filtet.Det er bedst, høje og fuld.

Et spændstigt uld beret indrettet med filtet uld kirsebær i et lækkert udvalg af farver for at tilføje den perfekte finish til din favorit outfit.

Mange farver, lige fra bunden: Lilla, Pink, Mørk Pink, Bordeaux, Khaki, Beige, Rød, Lys grå, Mørk Grå,Sort og Navy.

Ser godt ud på mænd også!

One-size-passer til alle.Hovedet åbning er filtet strik uld, så vil det tilpasse sig til din hoved størrelse.

Måler 11 cm på tværs, ligger fladt.

Håndvask Kun.

Luscious er ordet for denne beret!

-----------Vi er en stor fabrik ---Høj kvalitet og stabil forsyning til hver detail -, engros Drop shipping og kunde Om Os

vi har en drøm, en drøm om, at alle skal være sikker på at vores tøj med stolthed.En fantastiske Tøj, der vil gøre du føler tillid til, og utroligt, for ikke bare at holde Charmerende heller ikke behagelig.Ja, det er den magt fantastisk tøj kan bringe!

Betaling

Ennovation.dk Understøtter Visa-kort, MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto og bank overførsel.Ikke støtte PayPal.

Forsendelse

Alle varer vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtagelse af betaling.

Alle varer er fra Kina.Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde at international shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab afholdt i shipping-processen.Alle forsendelser, kan vi levere tracking nummer.

Forsendelse Metode og International Shipping Tid:

Hvis du vælger Epacket eller Ennovation.dk Standard shipping,det ville tage 7~15 dage for levering.

Hvis du vælger Kina post fragt,det ville tage 18~35 dages leveringstid.

Hvis du har brug for hurtigere forsendelse, bedes du kontakte os for et ekstra gebyr.Der er vægt og cubage restriktionerne for den internationale orden ved hjælp Hurtig.

Andre Servise

Vi er i stand til at tilbyde dig rabat eller flere elementer, hvis vi kan.

Vi har mange erfaringer i n give Slip shopping for hver kunde, velkommen til at arbejde med dig.

Vilkår

Den faktiske farve og form kan se lidt forskellige fra billederne på grund af tekniske forbedringer og fremstilling af variansen.Vær opmærksom på, inden du afgiver et bud.Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet eller forsendelse spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via e-mail.Vi vil gøre vores bedste for at løse disse problemer.Tak for dine indkøb i vores butik.

Vender tilbage

Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.Hvis det er defekt ved et uheld, kan du returnere varen til os.Vi vil lave en udskiftning stole på vores lagerstatus, hvis det ikke findes, en vil blive refunderet.

Hvis varen er alle lige, men du virkelig ikke ønsker det for nogle personlige årsager, der er tilbage er accepteret inden for 30 dage efter købers modtagelse af varen.Varen retur skal være i original stand.Køber er ansvarlig for at vende tilbage forsendelsesomkostninger.

Kontakt Os

Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi være meget glade for at hjælpe dig.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 24 timer for os at svar 1,Hvis du har modtaget vores produkter, og også tilfreds med dem, kan du hjælpe til at give os positiv feedback.Vi vil meget påskønner det. 2. Din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil også gøre det samme for dig, ASAP.Tak. 3. Tøv ikke med at kontakte os, før du forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem, før du tilfreds

kr41.74 kr85.12

Del

Beret Hat, Beret Uld, Barsel Bluser Og Toppe Til Gravide, øre Hat, Fur Hat Kvinder, Karneval Jordbær Hat, Hat Kvinder, Søde Ting, Bonnet Kvinder, Cap-fransk.

Liggende fladt Størrelse 28cm/11 tommer
Element Type Baretter
Detaljer farve rød, vin, hvid, sort,beige,blå,navy, grøn, kamel, Lilla,Gul
Stil Casual
Details Søde Kirsebær pryder Design
Mønster Type Solid
Voksen Hoved omkreds one size passer til de fleste kvinder (56cm-60cm)
Navn På Afdeling Voksen
Børns hoved omkreds one size passer til de fleste børn(48cm-54cm)
Funktion 100 % uld Hue, strikket og filtet.Det er bedst, høje og fuld.
farve 12 for at vælge farve
Køn KVINDER
Fuction Kvinder Strikker Gave Til Hende
Materiale 100 % uld (Høj kvalitet garanti)
Model-Nummer y010
Vaskeanvisning Håndvask Kun
Mærke WZRYTTL
Søg