0 Anmeldelser SKU: e86396

Ayliss Nye 1pc Vintage livets Træ, Kobber&natursten Krystal Kvarts Chakra Perle Sten Perler Justerbar Finger Ring gaveæske

På lager


Beskrivelse:

-- Mængde : 1pc natursten Finger Ring . --Håndlavet ledning viklet kobber chakra gemstone perler band finger ring,naturlige sten.Det er et symbol på rigdom,kan bringe lykke til bæreren og øge tilliden. --Ring størrelse:US 6(Justerbar);Oval Ædelsten størrelse: 32*22mm.vægt:13g/pc.Mængde:4stk/pack.Hver ordre leveres med gaveæske ! --AMETYST ÆDELSTEN RING – Ametyst krystaller, kan du blive mere i harmoni med dine egne følelser og komme til at kende din indre selv på et meget dybere plan.Det er en ædelsten, som kan bringe dig ro, indre fred og menes at highten din naturlige intuition.Amethyst er den traditionelle birthstone for februar. --ROSA KVARTS ÆDELSTEN RING – rosakvarts er kendt som "Kærlighedens sten", som det budskab, den udsender, er den stærke vibrationer af ubetinget kærlighed, glæde, varme og helbredende.Denne smukke pink krystal har en stærk energi, der giver genlyd i både hjerte chakra og højere hjerte chakra, eller thymus chakra -området, der er relateret til medfølelse.En af de fakta om Rosa Kvarts Krystal, der er meget vigtigt, er dens effektivitet ved healing personlige relationer.De er en birthstone for Taurus. --Grøn Aventurin bærer en stærk forbindelse til Jorden, og den devic kongerige, der giver en bedre forståelse og værdsættelse af naturen og dens beroligende vibrationer på krop og sind.Det er en fremragende sten for klods huse eller haver mod geopatisk stress. --Tiger Øje kan helbrede problemer med selv-værd, selv-kritik og blokeret kreative energi.Det kan også bruges til at afbalancere Yin og Yang energierne. --Livets Træ er forbundet med viden og visdom.En simpel Tree of Life finger ring hvor du kan holde dig inspireret og opmuntret,hjælpe dig med at finde styrke og stabilitet.Livets Træ med dens frø,grene og rødder betyder stamtræ.Det vil Indgyde Overflod og Velstand ind i Dit Liv.Når du bære det,det fremmer skønhed, sundhed,held og lykke,og healing. --STOR SOM EN GAVE - Denne smukke ringe i en smuk gaveæske ville være en perfekt gave til en særlig person i dit liv.Køb denne ring til din hustru, datter, søster eller bedste ven, og ved, at uden en tvivl om du har købt den perfekte gave til enhver lejlighed, hvad enten det er til Mors dag, Valentines-dag, Jul, Eksamen eller deres fødselsdag. --(Ægte, Naturlig Sten, Lavet Af Rå Ædelsten, Ikke kunsthåndværk Duplikeres Produkt, Hver Pc Er Anderledes, Du Bemærket, Inden du afgiver Bestilling.)

kr32.86 kr36.08

Del

Chakra Sten, Barok Ring, Zamasu, Kompas Ring Kvinder, Wolfram Ring, Gruffalo, Crystal Quartz, Ring Hemmelighed, Pink Kvarts Ring, Naturlig Sten Ringe.

Overfladen Bredde 29-31mm Uregelmæssig
Funktion INGEN
Mængde 1pc finger ringe
Stil Tree of Life
Køn KVINDER
Kompatibilitet INGEN
Finger ring størrelse US6(Justerbar)
Mærke Ayliss
Lejlighed Party
Element Type Ringe
Model-Nummer jkr012401-04+nca00014
Indstilling Type Bezel Indstilling
Sten Materiale Ametyst / Rosa Kvarts / Grøn Aventurin / Tiger Eye
Bøde eller Mode Mode
Metaller Type Kobber
Oval Sten Størrelse Ca. 32*22mm
Funktion 1 Gem Stone Ring Finger
indslag 2 Natursten Finger Ring
Materiale Sten
Materiale Kobber + Natursten
Ringe Type Cocktail Ring
Form\mønster GEOMETRISKE
Søg