1 Anmeldelser SKU: e920

Skønhedskonkurrence Fuld Runde Crwns Østrigsk Rhinestone Krystal Kvalitetssikring Stjerner Glip Af Kronen Hovedbeklædning Høj Kvalitet Tiaras Mo238

På lager


*Vi kan tilpasse den stil, bedes du give dit design, tegninger og idéer. *Hvis Du Går til At købe flere mængder, bedes du kontakte os og bede om mere rabatter.

*Du Må ikke føle, at vores ting er dyre, fordi vi garanterer kvalitet, vi bruger de bedste materialer, de bedste plating, og de er håndlavede produkter.

*behandlingstid for 14 dage i systemet, er I virkeligheden, kan Vi shipp i 1-2 dage, hvis vi har dem i butikken.hvis bestanden er ikke nok for køberen, så vi har brug for mere tid til at reproducere.tak til dig!

Brand wah mei smykker

Produkt navn & Element Nr.crown/tiara Mo238

Materia kobber/rhinestones

Farve

klar hvid med sølv forgyldt

Størrelsen Foran centrer højde 3.8`,side højde 3.3`,diameter er 6.8`.

Bruger

miss beauty pageant,cosplay,Dette stykke er perfekt til bryllup,

festspil, prom,party, kostumer eller andre særlige lejligheder.Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

1. Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling; tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på alibaba.com såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af alibaba, og vil ikke være eleased til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

kr529.33

Del

Steg Tiara, Crown Wed, Beauti, Kinesiske Hovedklæde, Crown Gå Glip Af, Mansati Tiara, Bandet Hår, Pandebånd Kvinder, Kvast Brude Hår Tilbehør, Hot Sexet Kvinder Foto.

Stil Classic
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Hairwear
Køn KVINDER
Bøde eller Mode Mode
Metaller Type Kobber
Form\mønster Stjerne
Type Tiaras
Model-Nummer MO238
Materiale Rhinestone
Søg