0 Anmeldelser SKU: e938

Runde hoved Wolframcarbid flow bor M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 form borstandard runde type-og tråd danner tryk

På lager


Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.

Ekstruderet tryk på linket 2stk Hot melt boret klassificering: for det Første, i henhold til overfladen krav om emnet, hot-melt øvelser, som er opdelt i "standard hot-melt boring (rund-mund type hot-melt bor)" og "fladskærms munden type hot-melt boring": 1. Standard hot-melt-drill (runde munden hot melt bor): standard hot-bore trænger emnet til at danne en busk, mens der danner en krave på emne-overfladen.Denne boss er velegnet til tråd forsegling eller møtrik skiver.

2. Fladskærms munden hot melt boremaskine: Den midterste trådte del af den flade type hot melt boret er jorden med en fræser kant, og hot melt bor gennemborer emnet til at danne en busk, mens der skæres den konvekse ring til emne-overflade (fræsning og rejfning) til at lave emne-overflade glat.Zhuzhou Varm Boring Co., Ltd.kan give kunderne en to-fløjte eller tre-fløjte fladskærms-type hot-melt øvelser, og den vinkel på forkant kan være, der er specielt designet til at opfylde de særlige rejfning eller undersænkning krav fra kunder.

kr60.05 kr76.97

Del

Knockout Punch Værktøj, Dremel Versa Rengøring Værktøj, Foret Beton Sds, Sds, Alliance Mand, Tx 25, Beton Bor, Foret, Bor Fliser, Drill Bit.

Model-Nummer 3,0 mm~42,0 mm
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Mærke DUOMASI
Type Twist Drill Bit
Oprindelse KN(Oprindelse)
Længde MM
Materiale Wolframcarbid
Bruger Metal Boring
Søg